Over auto's2go

Autos2Go is een autobedrijf zonder formele verbintenis met een bepaalde fabrikant of importeur. Wij kopen zelf onze occasions in en alleen occasions waar wij het volste vertrouwen in hebben. Onze klanten zien we vaak terugkomen. Niet omdat ze ontevreden zijn, maar juist dankzij goede ervaringen.

Onze showroom
Als je onze showroom bezoekt, staat de verse koffie voor je klaar. Wij houden van een praatje, maar vooral om jouw vragen te beantwoorden of om advies te geven. En of je nu wel of geen auto bij ons koopt, je bent altijd welkom om op je gemak onze occasions te bewonderen.

Grenzeloze service
Soms heb je een auto op het oog die niet zo makkelijk te vinden is als occasion. Met onze ruime ervaring in de autobranche zoeken wij met je mee. En heb je een auto buiten Nederland op het oog maar geen tijd om de auto op te halen? Maak dan handig gebruik van onze importservice.

Garantie
Na aanschaf van een occasion met BOVAG – garantie keuren wij de auto, zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen gevuld zijn en krijg je 6 maanden garantie mee. Maar daar houdt het niet op. Vertoont jouw auto achteraf onverhoopt een mankement, dan staan we uiteraard ook voor je klaar.

De mensen achter Autos2Go
Na jarenlange ervaring in de autobranche, is Erik Rombach sinds 2014 trotse eigenaar van Autos2Go. Samen met het enthousiaste team zorgt hij ervoor dat je veilige kilometers maakt in jouw ‘nieuwe’ occasion. Dankzij dit kleine en hechte team, is de communicatie vlot, blijven de lijntjes kort en is de service buitengewoon.