Onze auto's

In onze makkelijk bereikbare showroom vind je een ruime keuze uit nette occasions. Ons aanbod wisselt snel waardoor geen bezoek aan onze showroom hetzelfde is. We kopen onze auto’s zelf in en dit doen we kritisch. Zo bieden we alleen de allerbeste en veiligste occasions aan.

Termijnbetaling mogelijk
Komt het financieel niet goed uit om een occasions aan te schaffen? Bij ons kan je de aanschafprijs, of een gedeelte hiervan, in termijnen betalen. Dit kan al vanaf € 50,- per maand.

Via termijnbetaling bereken je eenvoudig thuis wat de mogelijkheden zijn. Aankopen op afbetaling doen wij in samenwerking met verschillende partners. Wil je het meest gunstige voorstel? Bezoek dan onze showroom. Wij informeren je graag verder.

Rijksdienst wegverkeer (RDW)
De meest actuele informatie per auto vind je via RDW. Hier vind je onder andere het bouwjaar, de apk-datum, het gewicht en de maximale trekkracht.

Wegenbelasting
Voor elke auto in Nederland moet wegenbelasting betaald worden. Dit wordt bepaald aan de hand van het gewicht van de auto. Bereken alvast thuis de wegenbelasting zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Nationale Autopas (NAP)
Bij het aanschaffen van een occasion is het belangrijk dat de kilometerstand klopt. De kilometerstand zegt namelijk meer over de auto dan je in eerste instantie denkt. Op basis van de Nationale Autopas garanderen wij altijd de juiste kilometerstand van onze occasions.